Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation

Kommentarer til løbene

6615 Sportsdag II

Den 21. maj

Galop-chancevurderinger af Bolette Rosenlund

1. løb Indian Marteeney (Tølbøl)

Har kun startet 2 gange og mangler lidt rutine i forhold til dem han er ude mod, han har farten og er sikker på han kan gøre en god figur.

2. løb Borodino (IRE)

Elsker Fyn, men har ikke rigtig smidt pelsen endnu og formen er ikke ramt endnu. Men han er ærlig og går hele vejen så han kan være med fremme.

Tinna Hovgaard

Mine forventninger er til Bintang Girl er ikke store. Hun har ikke været optimal i sin træning. Hun har først fået smidt pelsen for et par uger siden. Hun har brug for et løb, før jeg kan forvente noget af hende. Håber på en placering med fremme.

Mette Fruregård

Jeg tror på Extreme north har en virkelig god vinder-chance. og mad Lads romance er kraftigt forbedret til denne gang, så får hun det rigtige løb tror jeg helt sikkert hun er i trioen.

Jeanette Rosenby

Double Nine
Hun har trænet fint og virker i orden. Hun gik et godkendt løb senest og bør være længere fremme nu.

Sussi Hald

Yellowstone Trio placering , distancen lidt for kort. Med det rigtige løb en vinderchance.

Sahra Langholm Hornstrup

Queens Birthday, vandt senest i Århus, har en god vinder chance.

------------------------------------------------------------------

Trav-chancevurderinger af Bo Böhm

Steen Juul   

3. løb 2 Blade Runner
- Han træner godt. Jeg venter på, han også viser det i løbene. Jeg tror på ham, når jeg melder ham til start. Han kan måske vinde løbet, hvis han løber op til det, han viser i træningen.  

5. løb 8 Bivo Torkdahl 
- Gik en god tid senest på Nykøbing Falster Travbane - og jeg forventer en lignende præstation her. Spillerne må vuredere, om det kan række til endnu en sejr.  

6. løb 2 Valentino
- Har gået pænt de sidste to gange, og virker nu igen i løbene. Jeg tror på min hest, og han skal kunne være med helt fremme.

Frantz Praëm

5. løb 9 Always Sugar (Kusk: Birger Jørgensen)
- Har en stor pladschance.

10 Angelina Butcher
- Er en typisk outsider.

Søren D. Andersen

5. løb 6 Walkabout Shadow (Kusk: Thomas D. Andersen)
- Skuffede os fælt første gang, men det viste sig hun stod med lidt snot i næsen - så hun var undskyldt. Havde ellers trænet super godt op til den start. Hun virker fin igen, og tror faktisk hun kan være en lille pladschance.

7. løb 8 Solo
- Solo har trænet rigtig godt siden sidste start, og faktisk været bedre end nogensinde. Sporet vidste vi godt ville blive halvskidt, da det er Amerikanerløb. Taktikken bestemmer hesten lidt selv. Vil han afsted, så kører vi med fra start, ellers ser vi, hvad de andre gør. Han bliver for første gang i vores regi prøvet uden alle 4 sko, og det tror jeg vil gavne ham. Kommer også ud i åbent hovedlag denne gang. Det er klart, at han skal være en god chance, men der er også andre gode heste med.

8. løb 9 Kimber Top
- Vandt sidst, men tror jeg ikke han gør denne gang. Lille Pladschance.

Martin Hansen

3. løb 6 Birte Mile  
- Hun gik rigtig godt senest. Galoperede fra start, men kom flot tilbage - og havde topfart de sidste 1000 meter. Autostart er en fordel. Triochance.  

7. Borntowin (Kusk: Michael Lønborg)
- Gik faktisk rigtig godt i Skive, hvor han sad i 3. spor de sidste 800 meter. Er behandlet frem til denne start, og vil være bedre. Skal lige ses fejlfri rundt. Mindre triochance.  

4. løb 4 Livi Heaven (Kusk: Claus Hansen)
- Har været slettet et par gange. Først pga. et brandsår og siden en skrivebordsfejl. Har været ude i nogle licensprøver, og har gjort det godt. Spor 4 er ikke optimalt. Fejlfri en lille triochance.

6. løb 9 Staro Grenada (Træner: Henrik Lykke Hungeberg) 
- Har jo ikke vist sig fra sin bedste side på det sidste. Jeg kender hende fra tidligere, hvor hun har gjort det pænt. Skal fejlfri rundt i første omgang. Præmietager.

7. løb 3 Vivaldi B
- Jeg var egentlig godt tilfreds med ham i sæsondebuten. Jeg fik ikke kørt optimalt, men hesten gik fint. Han vil gå frem med det løb i kroppen. Konkurrencen er skærpet denne gang, men han kan vinde med tur i den.

Ole Bender

3. løb 1 Bibione  
- Gik godt i Århus senest. Om hun løber højre- og venstrevejen rundt spiller ingen rolle. Det er en fin og fornuftig hest. Har godt spor, og er en god triochance.  

5. løb 1 Asterix M
- Er meldt hårdt ind her under 35.000 kroner. Det ser svært ud på forhånd. Tilfreds med præmie.

Gert Larsen (Af: Danskhv.dk)

2. løb 1 Columbine
- Jeg får comeback som træner, da vi har købt Columbine - som vi selv har opdrættet - tilbage i stalden. Jeg har ikke de store forventninger på lørdag. Vi skal lige se hende an. Hun står meldt i Breeders i Klampenborg.

John Køhler (Fra: Facebook - Team John K.)

3 Løb 3 Bolivia
- Hun var et godt bekendtskab i prøveløbet hvor hun sluttede sidste km på en 17 tid. En rigtig spænende tur.  Prøveløbet kan ses på dette link: https://www.youtube.com/watch?v=LauW8Fub7vE

5. Løb 3 Anton Class
- Han går godt frem fra start til start, vi fik ham behandlet efter sidste start, og arbejder forsat med at få ham helt på rette køl. Han er total håbløs inde i dette løb.

5. Løb 3 Thomas Sensei (Kusk Nicolai Andersen).
- Kurt har virkelig fået sat skik på ham, og vi mener, han skal være en sjov en for spillerne.

7. Løb 2 Winston Laser
- Kender jeg ikke meget til, men vi ved jo alle det er en fin hest, så jeg glæder mig bestemt til turen.

Danske Spil Logo