Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation

Trænerkommentarer

Odense, Travløb_US
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Trænerkommentarer til 21. juli

Kent Friborg

1. løb nr. 4 – Crepe Suzette – Hun gik forbavsende godt sidst, hvor hun sluttede godt af. Hun er på rette vej, og uden at jeg kender meget til konkurrenterne, så må hun være en af dem, der er med på stregen.

2. løb nr. 3 – Belladore – Den gik godt sidst. Der blev kørt for langsomt sidst, men hun sluttede godt af. Det er sidste start inden Derbyprøverne, og det er en hest, som jeg tror meget på. Den skal med i beregningerne.

4. løb nr. 2 – Machiavelli – Det er en tophest. Den har stor vinderchance.

5. løb nr. 5 – Walkman June – Den gik fantastisk løb sidst, selv om den blev disket for galop undervejs. Hvis den slutter af som sidst, er den en af dem, som kan vinde løbet.

 

Steen Juul

2. løb nr. 1 – Chock Nock – God kapacitet, men lidt usikker endnu. Det er en outsider.

3. løb nr. 5 – A Perfect Torkdahl – Han har god form, men der er gode heste med i løbet, så jeg ser ham som en pladschance.

4. løb nr. 5 – Brandy Laser – Træner godt og skal have et løb inden Derbyprøverne. Jeg tror på, at hun kan være med fremme.

5. løb nr. 7 – Tedo OK – Lidt besværlig hest. Opfører han sig ordentlig, så er han en lille outsider.

6. løb nr. 2 – Bali – Han har god form, og at virker normalt med ham i træningen. Opfører han sig ordentligt, så kan han være med helt fremme.

7. løb nr. 7 – Chandon – Han har været halsopereret. Nu træner han OK. Har kørt 19/2.000 meter i træningen. Tror han er med til at kæmpe om det.  

 

Frantz Praëm

4. løb nr. 9 – Bruce Simoni – Står hårdt inde her. Skal håbe på lidt held her, så tager han en mindre præmie.

5. løb nr. 11 – Villia Silk – Kommer hun til fra der her vanskelige spor, skal hun vær en god triochance.

 

Ole Bender

2. løb nr. 7 – U S Flying – Møder hård konkurrence og har dårligt startspor. Søger en præmie.

8. løb nr. 2 – Vilbert – Var tung og slap I seneste start og fungerede slet ikke på det meget løse underlag i Aalborg. Han havde heller været på banen op til denne start.  Givetvis bedre denne gang på et altid godt underlag i Odense, og han må være en god triochance.

Peter Rudbeck

6. løb nr. 5 - Bad Moon Rising – Har fået et yderlige spor. Men det er mit indtryk, at hesten er på vej mod topformen. Der er ingen ændringer i forhold til seneste start. Til trods for sporet, tror jeg på en god chance.

 

Gitte Madsen

1. løb nr. 1 – B Funtinna – Har ikke endnu lige ydet det, han viser i arbejde. Første gang ude og rejse, så det er en pladschance.

2. løb nr. 4 – Count On Me K G –  Han er fin og i orden, men rendte og fjollede I Skive sidst. Jeg havde mistanke om, at det skyldtes en snoet testikel. Han møder ældre heste for første gang, men har fin form. Tror den har en god chance.

3. løb nr. 3 – Rex Royal – Fin gammel fighter. Går næsten altid gode løb. Meget bliver afgjort i starten. Måske er der en af indvendige, den ikke kan tage en længde på, men den går også bedre bagfra. Han vist aldrig vundet på udebane endnu, men en gang skal jo være den første. Så jeg er optimist.

6. løb nr. 1 – Baxo Epice – Han har været under standard de sidste starter pga. halsproblemer. Var ikke nået at blive helt OK, så vi slettede ham i Aalborg. Møder hård konkurrence her, men har et fint spor, hvorfra han kan blive liftet med. Håber på en af de bedre præmier.

7. løb nr. 6 – Nichtingale Jaycee – Yder ikke det i løb, som den viser i træning. Mangler lige at træde i karakter i løb, men den dag det stemmer for den, skal den nok være med fremme.

 

Søren Johansson

1. løb nr. 5 – Captain Cook – Han gik et rigtig godt løb først gang og lærte en masse. Han er sikkert gået frem med løbet. Han møder bedre heste denne gang, men er en af dem, der gøre op om sejren.

3. løb nr. 6 – Ahsoka T Dream – Hun har gået nogle rigtig gode løb i Sverige og virker til at være i topform. Kan hun leve op til præstationerne i Sverige, så er hun mellem de tre første her.

7. løb nr. 4 – Belissa Gry – Hun var rigtig positiv i sidste start. Det er noget af det bedste, hun har gået. Hun møder vel lidt bedre heste denne gang, men hun kan godt være en triochance.

8. løb nr. 3 – U Turn – Han har det lidt svært i løbene og skal til inderbanen her. Vi er glade for en præmie.  

 

Jeppe Juel

1. løb nr. 6 – Cuba N – Han gik rigtig godt første gang. Kom aldrig til før det var for sent. Har respekt for Søren Johanssons hest, men min kan godt vinde løbet.

6. løb nr. 7 – Boss – Han tabte sporlodtrækning. Han er meget afhængig af løbsafviklingen, så nu har vi ingen vinderchance. Herfra må vi køre efter en af de bedre præmier.

 

Rene Jonassen

2. løb nr. 2 – Bridgespil DK – Hun er nu kommet ud i sin egen klasse. Jeg kører offensivt og forventer, at hun er langt fremme.

3. løb nr. 4 – Silent Night – Hun har vel ikke ramt den samme form som sidste år. Hun går pænt, men mangler lige lidt, så hun er en outsider.

 

Kenneth Nielsen

4. løb nr. 1 – Travis – Træner godt og er på vej opad i form. Har et godt spor, men møder også gode heste her frem for alt Brandy Laser og Machiavelli. Men jeg har ikke givet helt op på forhånd.

5. løb nr. 6 – Winther – Kommer efter en længere pause. Skal ses lidt an her første gang. Han kommer ikke i maksimal udrustning, så han er en outsider.

 

Morten Juul

3. løb nr. 1 - Ultra Modern Hanke –Er, når halsen er i orden, fremragende og det har den heldigvis været længe. Er lynhurtig fra start og kan fra dette fine spor få det løb fremme i feltet han fordrer. Står måske lidt hårdt inde pengemæssigt, men han burde alligevel være med i top3. Pladschance.

6. løb nr. 3 Blachman – Morten Juul -Var svag i prøven til Grand Prix’et, men bedre senest, hvor han bare ikke kunne tage meter ind i en hurtig afslutning. Fra dette fine spor afgøres taktikken først når vi er bag startvognen. Hvis han er 100% i orden så har han jo tidligere vist at han kan matche disse konkurrenter. Lille vinderchance.

 

Thomas Fischer

6. løb nr. 4 – Babymoney – Nu begynder det at stramme til, og det er sidste start inden Derbyprøven. Vi har spændt buen lidt med hensyn til modstanderne. Tror han vi gå et godt løb, men på papiret er der en 2-3 tre stykker, som han næppe kan slå. Det vigtigste er, at han går et godt løb, så han rammer topformen om fem uger.

 

John Køhler

2. løb nr. 5 – Van Hall – Fejlfri ligner det en triochance.

3. løb nr. 7 – Trophygirl – Er på rette vej igen, og en god triochance her.

3. løb nr. 8 – Winston Laser – Taktikken er ikke lagt endnu med ejeren. Bør være med helt fremme.

4. løb nr. 6 - Sioux Vicious – Er godt gående, men møder rigtig gode heste, så skal vel være glad for en god præmie.

5. løb nr. 1 – Wannabe Laser – Har fordel af sprint. Men har indtil nu ikke været for vigtig med at afgøre løbene.  

5. løb nr. 3 - Bolivia – Opfører hun sig ordentligt, kan hun være med helt fremme.

8. løb nr. 8 – Rex Kørup – Jagter en præmie. 

 

Henrik Lønborg (hjemmeside)

4. løb nr. 3 - Vanilla Lønbo - Holder god form og har gjort det godt. Denne gang er konkurrencen skærpet, men vi tror på en lille triochance.

6. løb nr. 1 - Baxo Epice - Har været syg og mangler nok lidt i at være helt på top. Møder heste, som vi tror han kan matche når han er i orden. Vi håber han gør et fornuftigt løb og tager en præmie.

7. løb nr. 8 - Bandit P L - Fik jeg, nok, kørt lidt for tidligt med sidst og formen var et ? Jeg kører bedre her, men i første omgang er vi tilfredse med en præmie.

Alle kommentarerne kan downloades som PDF her:

Danske Spil Logo