Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation

Trænerkommentarer til mandag d. 3. oktober

6615 Sportsdag II
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Søren Johansson

1. løb nr. 2 - Belissa Gry – Hun var positiv i sidste start og viste lidt af det hun kan. Hun er fin i auto, og går hun en lignende præstation, er hun er god pladschance.

2. løb nr. 6 - Wishmeluckviola - Hun kommer efter lidt løbspause. Mangler nok løb i kroppen, så i første omgang er vi glade for en præmie

5. løb nr. 4 - Abild Grand - Han er jo altid i pengene. Gik et rigtigt godt løb senest mod gode heste. Er hurtig fra start og vil blive kørt offensivt fra start. En god pladschance med en lille vinderchance.

6. løb nr. 3 - Ovidio Saf - Jeg kan fan fornemme, at den er på vej frem i form. Har faktisk gået godt de sidste par starter. Det er længe siden, jeg har kørt den, men med det han vist senest, skal vi tro på en Top-3 placering og måske også en lille vinderchance.

7. løb nr. 6 – Pax Tinghøj - Er kommet i amatørløb og står lidt hårdt inde på pengene. Hvis Louise kører et fornuftigt løb, kan han godt være en lille pladschance.

 

Steen Juul:

3. løb nr. 7 – Locarno – Han har jo gået pænt i flere starter, og er blevet mere stabil. Jeg har derfor forhåbninger om, at han kan være med fremme igen.

5. løb nr. 2 – Bandit Brick – Er en rigtig fint og talentfuld hest, der bliver en rigtig god hest på sigt. Er bare 3 år, så her møder han ældre og mere rutinerede heste, så den kan godt være en favorit, der kan være lidt ude og svømme.

6. løb nr. 6 – Wonderboy – Han har helt normal form. Har været lidt uheldig med løbsafviklingen, og det er jo ikke hestens skyld. Han præsterer, hvad han kan hver gang, så jeg tror på, at han er blandt de tre første.

 

Ole Bender.

2. løb nr. 4 – April Dilli – Er godt gående og virker fortsat fint i træningen. Fornuftigt spor og en god chance – min bedste på dagen.

3. løb nr. 8 – Vittrup M H G – Slettede jeg i Aarhus efter opvarmningen, da han ikke fandt den vej rundt. Vi har prøvet at rette lidt på skoningen og udstyret til denne start . Han er en outsider.

4. løb nr. 5 – Trust My Dream – Er blevet behandlet. Har jeg efterfølgende kørt et par arbejder med, og der har været fremgang at spore. Sprint er ikke til hans fordel. Skal nok have løb i kroppen og er en lille triochance med godt tempo undervejs.

6. løb nr. 8 – Soul La Marc – Var skidt travende sidst. Har trænet OK siden, uden at have trænet hårdt. Sporet er jo ikke det bedste, så i første omgang en pladschance.

 

Martin Hansen

1. løb nr. 5 – Porsche On Tour – Har gået nogle gode og stabile løb. Forventer lignende indsats her. Morten Friis bestemmer selv oplægget. Han er hurtig fra start og har også en god afslutning, så han skal være med fremme.

2. løb nr. 5 – Livi Justice – Har skuffet mig hele året. Jeg har lagt træningen om og har været lidt hård ved ham. Glæder mig til at se, om der er fremskridt at spore til denne start, men som udgangspunkt er jeg tilfreds med en præmie.

3. løb nr. 5 – Sarek – Startede jo sin karriere rigtigt godt. Har været dårlig i de seneste starter, men vi har ikke kunne finde nogen fejl. Måske var det for lange rejser. Han vil blive kørt forsigtigt her, men jeg forventer, at han skal være mellem de tre.

7. løb nr. 3 – Livi Heaven – Går det jævnt og stabilt hver gang. Står vel OK til her på papiret, så jeg forventer hun kan være en triochance.

 

Frantz Praëm

2. løb nr. 1 – Beauty From Above – Har fået et godt spor. Har passet sin træning godt og skal være en god triochance.

3. løb nr. 1 – Villia Silk – Hun har forbedret sig fra gang til gang, og vi selv valgt sporet. Skal være en god chance.

4. løb nr. 7 – Bruce Simoni – Har jeg en lille fidus til. Gik godt sidst og blev generet af en konkurrent. Utrolig stabil hest, og jeg tror, kusken passer godt til ham. Uden jeg har studeret konkurrenterne, skal han være en god triochance.

5. løb nr. 8 – Always Sugar – Skuffede mig sidst og er sat lidt op I træningsmængde. Trist spor til en starthurtig hest, men den skal være en triochance, hvis det løser sig undervejs.

 

5. løb nr. 9 – Angelina Butcher – Starter for sin nye kusk, som har lejet hesten. Hun byder sig ikke rigtigt til i løb pt., så vi håber på, at et miljøskifte kan ændre på dette.  

Danske Spil Logo