Fyens Væddeløbsbane

Mobile navigation

Træner- og kuskekommentarer til løbene fredag d. 29. juli

6615 Sportsdag II
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

René Kjær:

1. løb nr. 4 Asterix Damhus – Har jeg kun positivt at sige om. Sidst jeg kørte den, var den kun slået af rygkørte Lesperanza og Chr. Lindhardt. Er hesten i samme forfatning som sidst, så er det bare fremad fra start, og så er det en lille vinderchance.

2. løb nr. 6 Summer Day – Han står rigtig godt i det her løb. Galoppen på Halmstad kom, da vi prøvede at køre uden ørehætte, men han blev for overtændt og hoppede i første sving. Har været fantastisk fin i træning efterfølgende. Med al respekt for dagens modstandere, så har han mødt hårdere konkurrence, så jeg forventer sejr.

4. løb nr. 6 – Bandit P L – Hesten er godt gående. Satte ny snorestarts rekord i Billund, men var meget uinspireret i spids, så det bliver et rygløb denne gang. Han er en de fem, der kan vinde, hvor positionerne undervejs bliver afgørende.

5. løb nr. 3 – Saxinthecity – Kørte den i rutineløb i Billund tidligere på måneden, hvor den løb 18.2 og slog Anton Tinghøj. Kommer efter en skade, men den var smidig i rutineløbet og virker velforberedt. Tror ikke den vinder i sæsondebuten, men det er en triochance.

7. løb – nr. 2 Atletico – Har gået pænt de sidste par gange, men jeg har alligevel ikke været tilfreds. Det viste sig, at han havde en infektion, som han nu er behandlet for. Skulle egentlig ikke have startet, men blot have haft et arbejde. Det bliver derfor et defensivt oplæg, hvor Steen skal køre til inderbanen første gang efter sygdom. Er god for en 14-tid, når han er i orden, men han kommer som sagt efter lidt sygdom.

7. løb - nr. 3 Axel – Sådan en hest, glæder man sig altid til at skulle køre. Den har bare noget, som de andre ikke har. Den har en motor, en styrke og en elegance, når den er oppe i fart, som de andre ikke har. Eneste lille svaghed er startøjeblikket. Vi prøver derfor til denne start at ændre lidt på længden af tjekken, for at se om den kan åbne bedre. Der er ikke en af disse konkurrenter, der kan true ham her, hvis han er fit for fight.

8. løb – Bailey Laser - Var hyper dårlig første gang, jeg kørte den, men da havde den halsproblemer. Den vandt sidst på en tid, som var yderst billig. Nu er det andre forudsætninger med autostart og bedre heste. Jeg forventer ikke, at den går ud og vinder, men den kan være en triochance i skærpet konkurrence.

 

Steen Juul:

1. løb nr. 5 - Blade Runner – Han har ret så god kapacitet. Er med rundt for at lære, og han er mellem de tre første.

3. løb nr. 5 – Valentino – Han går jævnt og stabilt. Han var helt OK sidste gang, så jeg tror også på, at kan kan være mellem de tre.

4. løb nr. 4 – Bravur Torkdahl – Hun har gået godt i begge starter. Træner forbedret, så jeg forventer, at hun er helt fremme. Er en fornuftig hest, så jeg tror ikke første gang med autostart bliver noget problem. Jeg viser hende startvognen før løbene.

5. løb nr. 4 – Wonderboy – Han går gode løb hele tiden og er i rigtig fin form, så jeg tror på en god vinderchance.

8. løb nr. 6 – Bo W. – Gik pænt i første start. Har trænet godt på siden, og han bør være gået frem med løbet. Han er en fornuftig hest, så jeg forventer, at han er med fremme.

 

Søren Johansson:

1. løb nr. 6 – www marstal dk – Han har haft en længere pause. Har trænet fint, og han skulle egentlig ikke have startet før næste gang i Billund, men der manglede lidt heste her, så jeg valgte at bakke op. Han skal have løb i kroppen, så han er en lille pladschance.

2. løb nr. 1 – Ashoka T Dream – Nu prøver jeg at tage hende selv, da de sædvanlige kuske er med i løbet bag andre heste. Jeg har ikke selv kørt hende længe, så det bliver interessant. Forsøger nok at få et rygløb, og med kun seks heste, så må pladsen komme til slut. Hun har god form og står egentlig med lidt misvisende resultater. Forventer hun er mellem de tre.

4. løb nr. 9 – Alfons Åberg – Han gjorde en god præstationen senest, da han vandt enkelt. Han er ikke den mest speedige type, men har stor styrke. Hvis der kommer fornuftigt tempo på løbet, og det ikke bliver et speedopgør, så skal jeg vel slås med Steens hest (Bravur Torkdahl) om sejren.

5. løb nr. 2 – Relax E P – Hun kommer efter pause. Har trænet godt og er hurtig fra start. Jeg er tilfreds, hvis hun er mellem de tre-fire første. 

 

John Køhler:

2. løb nr. 3 Trophygirl - Faldt med æren i behold sidst. Hun er kanon godt gående, og vil nok blive prøvet uden sko, hvis banen tillader det. Triochance

4. løb nr. 3 Bolivia - Hun imponerede mig senest, hvor hun overhovedet ikke kunne finde rundt i Århus. Alligevel afsluttede hun som lyn og torden, da vi kom ind på lige bane. Triochance

5. løb nr. 1 - Winston Laser - Han løber lidt med skjult form. Han har ikke haft fordel af hverken Århus eller snore start, så de sidste tre starter kan man ikke rigtig regne med. Jeg syntes, han virker til at være klar nu.

5. løb nr. 7 - Rex Kørup - kusk Ole Bergmann. Var uheldig sidst på Falster, hvor han kom lidt i klemme iblandt fejlende heste. Virker i formfremgang og kan være en sjov plads luring.

6. løb nr. 1 - Thomas Sensei - kusk Preben Kjærsgaard. Viser ikke det store i løb og skal forbedre sig, hvis han skal løbe med frem her.

6. løb nr. 2 - Amazing June - Hun virker i fremgang og har trænet ret så godt op til den her start. Jeg håber, hun vil gå et godt løb, og så må vi se, om det ikke kan række til en fremskudt placering.

8 løb nr. 4 - Ayoe's Wiingård - En spænende tur, som jeg glæder mig til. Hun gik rigtig godt for Jan sidste gang, hvor hun gik en stor ophentning efter en tidlig fejl.

 

Frantz Praëm:

3. løb – T Bird Malou – Viste god starthurtighed sidst i Skive fra svært spor, og da sporet er noget bedre i dag, kommer hun til at sidde med fremme undervejs. Til gengæld er konkurrence skærpet lidt i dag, men det er god pladschance  og en lille vinderchance.

4. løb nr. 1 – Ballantine Laser – Gik vældig godt sidst efter afventende kørsel. Spurtede godt til slut, og skal have samme slags løb i dag. Er pænt starthurtig og vil få et god position herfra, og vi håber på en god præmie.

6. løb nr. 4 – Whitney T – Kan måske godt forstå, at hun er vindertippet. Men hun er behandlet for en halsinfektion siden sidst, som var årsag til den lidt sløje præstation senest. Har derfor stået lidt over i træning, og kan måske mangle lidt. Men jeg håber, hun er tilbage i samme fine forfatning som tidligere.

6. løb nr. 6 – Always Sugar – Er blevet skærpet i træning, og kommer for første gang med vatudtræk. Er en god chance og kan være en luring her.

 

Henrik Lønborg (hjemmeside):

1.løb - nr. 7, Usal Nordal - Gæstetur.

2.løb - nr. 4, Wasabi Cloc - Det blev for langt i Aarhus, uden at der var fejl på formen. Tilbage i sin egen klasse er det en vinderchance.

6.løb - nr. 8, Aira Cloc - Svært at vurdere, men sidst jeg kørte var det ok. Fik tryk i spids men holdte godt ved. Trioluring, hvis vi kommer ordentligt til undervejs

 

Knud Mønster (hjemmeside):

1. løb nr. 2 - Airborn M - Har et godt spor, hvor der er chance for spids. Går hun fejlfri, er hun en vinderchance.

2. løb nr. 5 - Shesa Vixi - Sad fast sidst og er i bedre form end resultaterne viser. Hun er en outsider.

3. løb nr. 2 - American Blue - Er godt gående, og får han spids stiger chancen. Han er med i kampen om sejren.

8. løb nr. 2 - Bellis Tulsbjerg - Er med igen efter lidt løbspause. Har et godt spor og er en triochance.

 

Birgitte Nielsen (galop):

11. løb – nr. 2 Carla Ponti - Blev redet bagfra senest og det var ingen succes. Bliver redet mere offensivt her og vil gå et bedre løb.

11. løb - nr. 6 Secret Banda -Gik pænt senest. Vil helst ikke have en for hård bane.

11. løb - nr. 8 Northern Secret - Vil gå bedre end senest. Jeg tror stadig på den, og den gik et godt arbejde forleden, hvor den var bedre end Secret Banta.

12. løb – nr. 7 Fabinho - Jeg tror Fabinho er min største chance på dagen, selvom de 1800 meter kan være lige det korteste. Han er i orden og godt tilpas og bør have en god chance.

Danske Spil Logo